Susisiekite

Sėklų krekeriai

5 rugsėjo, 2023

Reikės:

Reikės:

  • 1 stiklinė maltų sėklų (moliūgų, saulėgražų, sezamų, linų sėmenų)
  • 0.5 stiklinės avižų dripsnių
  • 0.5 stiklinės miltų
  • 80ml. pieno
  • 4 šaukštaj alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelis mėgstamų prieskonių su druska (tinka persiladas, rūkyta paprika ir prieskoniai kurie turi užuomeną į bbq skonį ir kvapą)

Krekeriai – tinkamas užkandis įvairiems gyvenimo atvejams: iškylai gamtoje, užkandžių dėžutei ar net vakarojimui prie mėgstamiausio filmo.

Šie krekeriai yra sveikesni nei taip vaikų mėgstami bulvių traškučiai, o juos pagaminti tikrai labai paprasta⁣. Ir tą galite daryti kartu!

Rekomenduojame išbandyti!

Kaip gaminti?

Pradedame?

  • Visus sausus ingredientus gerai išmaišome giliame dubenyje ir supylę pieną bei aliejų išminkome tešlą. Jei ji labai lipni – įdedame dar miltų. Minkome kol nebelips prie pirštų ir suformuojame rutulį.
  • Pamiltuojame jį ir ant kepimo popieriaus iškočiojame iki 4-5mm. storio papločio.
  • Supjaustome norimo dydžio krekeriukais ir perkeliame ant kepimo skardos
  • Įkaitintoje orkaitėje kepame 180temp. apie 10-14min nuolat prižiūrint. Galime keletą kartų praverti orkaitės dureles ir išleisti garus – taip greičiau iškeps!
  • Neperkepkite! Mes siekiame gražios auksinės spalvos.
  • Atvėsinkite ant grotelių.

Mėgaukitės su mėgstama užtepėle ar džemu.

Dalintis receptu:

Nuotraukos

Registruokite savo vaiką įkulinarinius nuotykius!

Užpildykite anketą arba susisiekite su mumis el. paštu ar telefonu

Kontaktai

Copyright © Skonių Madagaskaras
Made by Štormas